Paikallinen & palveleva siivousfirma Helsingissä

Perheyrityksemme on toiminut jo vuodesta 1988 lähtien

Monessa Oy:n tarina alkaa vuodesta 1988, jolloin yrityksemme on perustettu. Jo alusta lähtien olemme palvelleet laadukkaasti Pohjois-Helsingin ja Etelä-Vantaan taloyhtiöitä tarjoten monipuolista siivous- ja kiinteistöpalvelua panostaen puhtaasti parempaan lopputulokseen. Yli kolmen vuosikymmenen aikana olemme ansainneet maineemme luotettavana, huolellisena ja ahkerana yhteistyökumppanina; meillä niin työsuhteet kuin asiakassuhteetkin ovat pitkäikäisiä. Kun siis etsit aidosti osaavaa siivousfirmaa Helsingin seudulta, käänny meidän puoleemme.

Perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa

Monessa Oy erottuu positiivisesti sillä, että meillä on siivouskokemusta jo kolmannessa sukupolvessa. Vastuuhenkilöinä on tällä hetkellä kaksi oman perheen jäsentä, jotka valvovat, opastavat ja yhdessä työntekijöidensä kanssa palvelevat asiakkaitaan parhaalla ammattitaidolla ja hyvällä työmotivaatiolla. Asiakkaiden lisäksi pidämme hyvää huolta myös henkilökunnastamme; tuemme henkilökuntamme kehitystä ja panostamme koulutukseen.

Monessa mukana – myös tulevaisuudessa!

Haluamme tulevaisuudessakin palvella asiakkaitamme luotettavasti ja yhä monipuolisemmin. Kehitämme ja laajennamme kiinteistöpalveluitamme aina mahdollisuuksien mukaan; uusimpana palvelunamme tarjoamme pientaloasukkaille talonmiespalvelut, joiden avulla esimerkiksi ikäihmisten ja lapsiperheiden pihanhoito ja muut pikkuaskareet sujuvat huoletta.

Monessa siivous