Paikallinen ja palveleva siivousyritys pääkaupunkiseudulla

Perheyrityksemme on toiminut jo vuodesta 1988 lähtien

Monessa Oy:n tarina alkaa vuodesta 1988, jolloin yrityksemme perustettiin. Olemme alusta lähtien palvelleet laadukkaasti Pohjois-Helsingin ja Etelä-Vantaan taloyhtiöitä tarjoten monipuolista siivous- ja kiinteistöpalvelua panostaen puhtaasti parempaan lopputulokseen.

Yli kolmen vuosikymmenen aikana olemme ansainneet maineemme luotettavana, huolellisena ja ahkerana yhteistyökumppanina; meillä niin työ- kuin asiakassuhteetkin ovat pitkäikäisiä. Kun siis etsit aidosti osaavaa siivousfirmaa Helsingin seudulta, käänny meidän puoleemme!

Perheyritys jo kolmannessa sukupolvessa

Monessa Oy erottuu positiivisesti sillä, että meillä on siivouskokemusta jo kolmannessa sukupolvessa. Vastuuhenkilöinä on tällä hetkellä kaksi oman perheen jäsentä, jotka valvovat, opastavat ja yhdessä työntekijöiden kanssa palvelevat asiakkaitaan parhaalla ammattitaidolla ja työmotivaatiolla. Tällä hetkellä perheen kolmas sukupolvi työskentelee yrityksen kenttätehtävissä siivouksessa ja kiinteistöhuollossa, jotta voivat aikanaan ottaa yrityksen toiminnasta vastuun käytännön tehtävien asiantuntijoina ja mikä tärkeintä, myös työntekijöiden näkökulmat huomioiden. Meille on tärkeää, että asiakkaiden lisäksi pidämme hyvää huolta myös henkilökunnastamme, tuemme heidän kehitystään ja panostamme koulutukseen.

Monessa mukana – myös tulevaisuudessa!

Haluamme tulevaisuudessakin palvella asiakkaitamme luotettavasti ja yhä monipuolisemmin. Kehitämme ja laajennamme kiinteistöpalveluitamme aina mahdollisuuksien mukaan; uusimpana palvelunamme tarjoamme pientaloasukkaille talonmiespalvelut, joiden avulla esimerkiksi ikäihmisten ja lapsiperheiden pihanhoito ja muut pikkuaskareet sujuvat huoletta.

Tämän lisäksi tarjoamme yksityishenkilöille nyt kattavaa muuttosiivouspalvelua, johon olemme kerryttäneet ammattitaitoa vuosien varrella tekemissämme useissa sadoissa rakennus- ja saneerauskohteiden loppusiivouksissa. Muuton yhteydessä on monenlaista päänvaivaa ja siivouksesta huolehtiminen kannattaakin jättää alan ammattilaisten suoritettavaksi, se maksaa vain muutaman satasen! Katso hintaesimerkki tästä!

Olemme kiinteistötyönantajat ry.n jäsen ja noudatamme järjestön eettisiä ohjeita sekä toimintaperiaatteita.