Luotettavat talonmiespalvelut Helsingin seudulla

Kotitalkkari on pientaloasukkaiden oma talonmies

Jos oma osaaminen, voimavarat tai aika eivät riitä kaikkiin talon ja kotipihan tehtäviin, Monessan talonmiespalvelut ovat silloin helppo ja nopea ratkaisu. Kotitalkkari on omakotitaloasujan ikioma talonmies, jonka voi tilata tarvittaessa paikalle tekemään talon ja piha-alueiden hoitotoimia. Talonmiespalvelut sopivatkin erinomaisesti esimerkiksi ikäihmisille sekä perheellisille ja voitkin ilahduttaa tuttua vanhusta tai helpottaa lapsiperheen kiireistä arkea ostamalla kotitalkkarin käynnin, vaikka myös lahjaksi!

Aktiivisinta toimialuettamme ovat Pohjois-Helsinki ja Etelä-Vantaa, mutta neuvottelemme mielellämme tarvitsemistasi palveluista koko pääkaupunkiseudun alueelle ja räätälöimme mahdollisuuksien mukaan jokaiselle asiakkaalle sopivan kokonaisuuden.

Palvelut aina haravoinnista talon kunnostustöihin

Tarjoamme ammattitaidolla kiinteistön piha-alueiden hoitoa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Talonmiespalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • lehtien poisto
  • nurmikon leikkaus
  • terassien huollot ja korjaukset
  • piha-aitojen huolto
  • maalaus
  • korjaus
  • sadevesikourujen puhdistukset
  • lautaverhoilun huollot ja maalaukset

Palvelemme asiakkaitamme joko kertaluonteisesti tai säännöllisellä sopimuksella; miten vain sinulle parhaiten sopii. Tee pihanhoidosta helppoa – jätä se meidän huoleksemme!

Tilaa kotitalkkari paikalle!

Meidät on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, puhtaasti paremmasta kiinteistösiivouksesta. Nyt pystymme palvelemaan myös pientaloasujia tarjoamalla siivouspuolelta tuttua laatua ja huolellisuutta piha-alueiden hoitoon. Jos talonmiespalvelut kiinnostavat, ota meihin yhteyttä!

Taloyhtiön ruohonleikkuu

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöitä, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Myös pihanhoitotyöt kuuluvat vähennyksen piiriin – tarkempia tietoja voit lukea Verohallinnon sivuilta. Muistathan, että vähennystä voi saada vain silloin kun yritys, jolta olet tilannut palvelut, kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Monessa Oy kuuluu tähän rekisteriin, joten voit huoletta hakea vähennystä.

Olemme kiinteistötyönantajat ry.n jäsen ja noudatamme järjestön eettisiä ohjeita sekä toimintaperiaatteita.