Luotettavat talonmiespalvelut Helsingin seudulla

Kotitalkkari on pientaloasukkaiden oma talonmies

Jos omat voimat taikka aika eivät riitä kotipihan ja kiinteistön hoitoon, Monessa Oy:n talonmiespalvelut ovat silloin sopiva ratkaisu. Kotitalkkari on kuin omakotitaloasujan oma talonmies, jonka voi tilata paikalle tekemään kaikki pihan ja piha-alueiden hoitotoimet; talonmiespalvelut sopivatkin erinomaisesti ikäihmisille ja perheellisille. Ilahduta tuttua vanhusta tai helpota lapsiperheen kiireistä arkea ostamalla kotitalkkarin käynti vaikka lahjaksi! Neuvottelemme mielellämme tarvitsemistasi palveluista ja räätälöimme jokaiselle asiakkaalle sopivan kokonaisuuden. Toimialuettamme on pohjoinen Helsinki sekä myös Etelä-Vantaa.

Palvelut aina haravoinnista talon kunnostustöihin

Tarjoamme ammattitaidolla kiinteistön piha-alueiden hoitoa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Talonmiespalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • lehtien poisto
  • nurmikon leikkaus
  • terassien huollot ja korjaukset
  • piha-aitojen huolto
  • maalaus
  • korjaus
  • rännien/sadevesikourujen puhdistukset,
  • lautaverhoilun huollot ja maalaukset ym.

Palvelemme asiakkaitamme joko kertaluonteisesti tai säännöllisellä sopimuksella; miten vain sinulle parhaiten sopii. Tee pihanhoidosta helppoa – jätä se meidän huoleksemme.

Tilaa kotitalkkari paikalle!

Meidät on jo vuosien ajan tunnettu laadukkaasta, puhtaasti paremmasta kiinteistösiivouksesta. Nyt pystymme palvelemaan myös pientaloasujia tarjoamalla siivouspuolelta tuttua laatua ja huolellisuutta piha-alueiden hoitoon. Jos talonmiespalvelut kiinnostavat, ota meihin yhteyttä!

Taloyhtiön ruohonleikkuu

Muista kotitalousvähennys!

Kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon kunnostustöitä, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen. Myös pihanhoitotyöt kuuluvat vähennyksen piiriin – tarkempia tietoja voit lukea Verohallinnon sivuilta. Muista, että vähennystä voi saada vain silloin kun yritys, jolta olet tilannut palvelut, kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Monessa Oy kuuluu tähän rekisteriin, joten voit huoletta hakea vähennystä.